IOP

Open access publikálás az IOP Publishinggel - webinárium

2024-04-23 12:41

IOP OA webinar logo

Ajánljuk az alábbi IOP kiadói webináriumot azok számára, akik még nem publikáltak IOP lapokban és szeretnének megismerkedni a folyamattal. 

Mint ismeretes, a Wigner FK kutatói jogosultak az IOP folyóiratokban a térítésmentes open access cikkek közlésére az EISZ program keretében.

IOP Science Extra adatbázis 2017.

2017-02-06 10:13

2017-ben új elérhető tartalmakkal bővült az IOP Science Extra adatbázis. A teljes folyóiratlistát ezen a linken tudják letölteni. Újdonság többek között a BPEX - Biomedical Physics and Engineering Express és az AAS - American Astronomy Society által kiadott címek (The Astronomical Journal, The Astrophysical Journal, valamint a The Astrophysical Journal Letters és a The Astrophysical Supplement Series), valamint 2017-ben ingyen olvasható több folyóirat is, úgy mint a Nano Futures vagy a Quantum Science and Technology.

Olvasóink hozzáférhetnek a 2017-ben induló Physics World Discovery sorozathoz, amit idén bárki ingyenesen letölthet PDF, Kindle és EPU B3 formátumban. Továbbá minden IOP e-könyv első fejezete ebben az évben ingyen olvasható. Az IOP e-books listáját itt találhatja.

Amennyiben további kérdése van, vagy valamilyen problémát tapasztal az IOP adatbázis használata során, kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal.