open access

Web of Science hivatkozási adatbázis online tréningsorozat

2018-12-07 12:04

Web of Science logo

Az EISZ Titkárság tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a Web of Science hivatkozási adatbázis használatát bemutató magyar nyelvű online tréningsorozatra. Az egyes bemutatók eltérő szempontból ismertetik az adatbázis használatát, így minden felhasználó megtalálhatja a számára érdekes alkalmakat.

Tájékoztató előadás az MTA open access határozatában előírtak teljesítéséről

2017-11-10 10:25

Az MTA Könyvtár és Információs Központ munkatársai tájékoztatót tartanak az MTA Elnökének 27/2012. (IX. 24.) határozatában foglaltak teljesítéséről, ami a tudományos művek nyílt hozzáférésű (open access) közzétételéről rendelkezik.

 

Royal Society of Chemistry OA publikációs voucher

2017-02-09 15:21

Szíves figyelmükbe ajánljuk új előfizetésünket, a Royal Society of Chemistry Gold csomagot, amely az EISZ Nemzeti Program jóvoltából vált elérhetővé a telephelyi akadémiai kutatóintézetek számára.

A csomaghoz tartozik 14 db Open Access publikációs voucher, mely a publikáció teljes díját fedezi, és az RSC által elfogadott cikk esetében a fizetés alkalmával használható fel.

A vouchereket előreláthatólag március végétől, Könyvtárunkon keresztül érvényesíthetik, ezért kérjük, hogy mindenképp vegyék fel a kapcsolatot velünk. A 2017-ben megjelenő cikkeket visszamenőlegesen is open access-é lehet tenni. 

Az Open Acces publikálásról bővebben az RSC oldalán olvashatnak. 

Eredményes publikálást kívánunk!

 

Oldalak