próbaidőszak

Inspec próbahozzáférés

2019-09-10 11:39

Az EBSCO ingyenes próbahozzáférést biztosít 2019. október 15-ig az IET Inspec adatbázishoz a telephelyi kutatóintézetek számára. Az Inspec a fizika, informatika- és mérnöki tudományok, valamint határterületeik tudományos irodalmát indexeli. Vezető tulajdonsága a témakörök tezaurusz és osztályozási kód alapú csoportosítása.

Használatával több mint 5000 folyóirat, valamint közel 3000 konferenciaközlemény, disszertáció, szabadalom és egyéb publikáció indexelt rekordját érhetik el. Az adatbázis 17 millió bibliográfiai rekordot tartalmaz, melynek mindegyike rendelkezik angol címmel, leíró abstracttal és leíró adatokkal. A cikkek és egyéb publikációk tudományos feltárását, indexelését és osztályozását kutatók végzik, így a keresés még pontosabb találatokat eredményez, megkönnyítve ezzel a tudományos kutatást.

Az adatbázist az alábbi linken érhetik el >>

Útmutatók, leírások az Inspec EBSCO felületén való használatához >>

SpringerMaterials próbahozzáférés

2017-04-24 09:24

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Springer Kiadó 2017. május 31-ig próbahozzáférést biztosít SpringerMaterials adatbázishoz a telephelyi akadémiai kutatóintézetek számára. A SpringerMaterials ellenőrzött adatokat, korszerű funkciókat nyújt az anyagtudomány, fizika, kémia, mérnöki tudományok, valamint kapcsolódó területeik kutatásának támogatására.