Új Elsevier adatbázis próbahozzáférések

2020-04-16 15:14

Elsevier próbahozzáférést biztosít 2020. június 6-ig számos adatbázisához és szolgáltatásához. Használatukhoz Shibboleth (EduID) azonosítással, vagy VPN-nel is hozzáférhetünk.*

Freedom Collection books 2020: hozzáférés több mint 5200 multidiszciplináris e-könyv teljes szövegéhez. A könyvek listáját az alábbi linken tölthetik le >>

Embase egy sokoldalú, gazdag felhasználási lehetőséget nyújtó orvosbiológiai szakadatbázis. Magába foglalja 1947-től napjainkig a legfontosabb szakirodalmat, cikkeit az Elsevier Embase Indexing and Emtree® tezaurusza szerint indexeli.

Reaxys a legnagyobb integrált kémiai adat- és szakirodalom-gyűjtemény, mely kísérleti úton igazolt anyagtulajdonságokat és reakcióadatokat tartalmaz. Az adatbázist elsősorban kémikusoknak, gyógyszerészeknek és vegyészeknek ajánljuk.

A Scival gyors hozzáférést biztosít több mint 14 000 kutatóintézet és azok kutatóinak teljesítményéről. Segítségével statisztikai adatokat kaphatunk intézetünk, kutatócsoportunk tudományos munkásságának teljesítményéről, segíti a nemzetközi partnerkapcsolatok építését, nyomon követhetjük tudományterületünk nemzetközi alakulását, trendjeit. 

Funding Institutional adatbázis információt nyújt több mint 18 000 aktív kormányzati és egyéb pályázati lehetőségről, valamint tájékozódhatunk tudományterületünk támogatott kutatásairól.

A Cell Press több mint 50 tudományos folyóirata a Science Direct legtöbbször letöltött cikkei között van. Kiadványai az élettudományok, fizika, földtudományok, valamint orvostudományok területeit foglalják le. A Cell Press kiadó folyóiratairól ezen az oldalon olvashatnak.  A folyóiratok teljes szöveggel a Cell Press és a ScienceDirect oldalán érhetők el.


*Shibboleth (Eduroam) belépés: az intézet kiválasztása után az intézeti e-mailcím, valamint SPAM-szűrési jelszó megadásával tudunk belépni. További részletek >>

Távoli elérés virtuális hálózaton keresztül: beállításához kérjük, kövessék a Számítógép Hálózati Központ oldalán található leírást.

Probléma esetén kérjük, emailen keresztül keressenek meg minket!

Kellemes böngészést kívánunk!