Új e-könyv és folyóirat előfizetéseink

2018-02-15 10:05

Az alábbi új adatbázisokkal bővült Könyvtárunk elektronikus könyvállománya, valamint teljesszövegű folyóirat hozzáférése:

EBSCO logo

EBSCO Applied Science and Technology folyóiratok

Az Academic Search Complete mellett mostantól elérhető a Applied Science and Technology Source csomag is. A forrás széles körűen lefedi az alkalmazott tudományok és a számítástechnikai területek kutatási és fejlesztési témáit, hozzáférést biztosítva több száz folyóirat teljes szövegéhez, illetve cikkek hivatkozásaihoz. Főbb témakörök: fizika, kémia, matematika, informatika, mikro- és nanotechnológia, környezettudomány, anyagtudomány, mérnöki tudományok, stb. Válogatott címek elérhetők Könyvtárunk Online folyóiratok adatbázisán keresztül is.

IOPScience logo

IOP e-könyvek

Intézményi hozzáférésű, korlátlanul használható e-könyvek.
Teljes hozzáférés a Consice Physics, Expanding Physics és IOP Astronomy csomagjaihoz.
A könyvek letölthetők PDF, ePUB és Kindle formátumokban.
(Figyelem! Egyes címek még nem jelentek meg!)

 

SpringerNature e-könyvek
2017-es kiadású e-könyvek korlátlan hozzáféréssel.
(Az előfizetett tartalom egyes címei még nem jelentek meg!)

Az elérhető címek listái:

Interkönyv - Typotex kiadó
A Typotex teljes könyvkínálata online elérhető. Letöltési és nyomtatási lehetőség egy fejezetre vagy a tartalom 15%-ig alkalmazható. Letöltéshez, nyomtatáshoz használja az intézményi EduID belépési és azonosítási lehetőséget. 

További e-könyveinket az alábbi linken keresztül érheti el.

Távoli hozzáférés már nemcsak VPN-en keresztül lehetséges! Otthonról vagy távoli rendszerről használja az EduID (Shibboleth) intézményi belépési azonosítóját és jelszavát az következő  adatbázisokhoz:  IOP, Science Direct, EBSCO, Nature, Typotex-Interkönyv, Akadémiai Kiadó folyóiratok és szótárak.

Amennyiben technikai segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!