Ingyenes próbaidőszak a Merck Index* Online adatbázishoz

2015-11-19 12:04

A Royal Society of Chemistry ingyenes hozzáférést biztosít a MERCK Index* Online adatbázishoz a telephelyi akadémiai kutatóintézetek részére 2015. december 17-ig.

A MERCK Index több mint 120 éve a leghitelesebb és legmegbízhatóbb információforrásnak számít a vegyipar, gyógyszeripar, kémia és biokémia szakterületén.

 Az online verzió a nyomtatott kiadással megegyező hiteles forrásként egyszerű és kényelmes keresést tesz lehetővé, valamint teljes szövegű hozzáférést biztosít az adatbázis rendszeresen frissülő tartalmához, mely több mint 11500 elem, vegyület leírását tartalmazza.

Az adatbázis a következő területek öleli fel: humán- és állatgyógyszer gyártás; orvosi képalkotáshoz használt kémiai anyagok; természetgyógyászati termékek, gyógynövény alapanyagú gyógyszerek; a kozmetikai ipar alapanyagai; élelmiszer adalékanyagok, táplálkozás kiegészítők; mezőgazdaságban használatos vegyszerek, növényvédő szerek, rovarirtó szerek, stb.

A „Get started with The Merck Index* Online” menüpont alatt használati útmutatót találhatunk, illetve egy video tutorial segíti az adatbázisban való tájékozódást.

Az adatbázis innen érhető el.

A csatolt dokumentumban olvasható egy rövid összefoglaló a szolgáltatásról.

Csatolt dokumentum(ok):