De Gruyter

Próbahozzáférés De Gruyter adatbázisokhoz

2020-03-10 09:29

A De Gruyter Kiadó próbahozzáférést biztosít a telephelyi kutatóintézetek számára teljes STM folyóiratgyűjteményéhez (science, technology, and medicine) 2020. június 10-ig, valamint NANO, Energy Online, Spark, Physik Online adatbázisainak teljes tartalmához 2020. április 10-ig.

Az STM gyűjteményben elérhető folyóiratcímek listáját itt találhatják.

Physik Online: Német nyelvű adatbázis, mely a fizika teljes területét lefedi. Több, mint 100 témakörben 20 000 kulcsszavas keresővel rendelkezik. Hasznos lehet a fizika oktatásában és fizika szakos hallgatók felkészüléséhez. Elméleti szövegek és gyakorlati segédletek egyaránt elérhetők.

Spark: Interdiszciplináris adatbázis, mely  a kémia, anyagtudomány és fizika területét foglalja magába. A kiadó 'Graduate' és 'STEM' sorozatában megjelent több, mint 1000 könyv teljes szöveges hozzáférését teszi lehetővé.

NANO Online: A  nanotudomány és -technológia területét lefedő, a legfrissebb kutatási eredményekhez való hozzáférést biztosító adatbázis, mintegy 1200 folyóiratcikk, könyvfejezet és open access tartalom segítségével.

Energy Online: Energiakutatással foglalkozó De Gruyter cikkek és könyvfejezetek gyűjteménye. 

Telephelyi kutatóintézeti infrastruktúrán szabadon hozzáférhető, otthonról vagy távoli hálózatról VPN kapcsolattal férhetnek hozzá a tartalomhoz. A VPN beállításához a Számítógép Hálózati Központ oldalán találhatnak leírást.

Kellemes böngészést kívánunk!

 

Próbahozzáférés a De Gruyter kiadó adatbázisaihoz

2018-11-12 14:42

A De Gruyter kiadó 60 napos próbahozzáférést biztosít adatbázisaihoz 2018. november 12. és 2019. január 12. között, melynek keretében a Physik Online, Spark és nano Online  adatbázisok teljes tartalma elérhető a telephelyi akadémiai kutatóintézetek számára.

De Gruyter próbahozzáférés

2017-04-06 10:58

A De Gruyter kiadó az EISZ konzorciumban résztvevő intézmények számára június 30-ig próbahozzáférést biztosít teljes szövegű folyóirat gyűjteményének 1995-től megjelent cikkeihez.

Az elérhető folyóiratok listáját ezen a linken találhatják, valamint a csatolt mellékletben is böngészhetik a címeket.