Próbahozzáférés Elsevier Funding Institutional finanszírozási adatbázishoz

2024-03-20 11:07

Funding institutional logo

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Elsevier Kiadó 2024. március 18-tól április 17-ig próbahozzáférést biztosít Funding Institutional adatbázisához a Wigner FK munkatársai számára intézeti IP tartományon belülről, valamint távoli hozzáféréssel EduID-val és VPN-nel.

A Funding Institutional olyan finanszírozási adatbázis, amely több mint 40 000 aktív és visszatérő finanszírozási lehetőséget, 8 millió odaítélt támogatást tartalmaz több mint 15 000 finanszírozótól világszerte, beleértve magyar finanszírozó szervezeteket is. A platform világszerte támogatja a kutatókat és kutatóintézeteket a pénzügyi források (kutatási projekt-támogatások, ösztöndíjak, vagy más pénzügyi támogatások) felkutatásában és a tervezési munkafolyamatok optimalizálásában.

Az adatbázis honlapja: https://www.fundinginstitutional.com/

A kiadó szeretettel vár minden érdeklődőt Unlocking Grant Success with Funding Institutional című, angol nyelvű webináriumára is, amelyben bemutatja a  Funding Institutional használatát és lehetőségeit.

A webinárium időpontja: 2024. március 21. (csütörtök) 10.00

Regisztráció: https://elsevier.zoom.us/webinar/register/WN_brA1-C6cRIafk9-mIfSFhQ

Az Elsevier Kiadó örömmel fogadja tapasztalataikat és észrevételeiket is a Funding Institutional adatbázissal kapcsolatban, valamint mi is várjuk megkereséseiket e-mail címünkre: lib@wigner.hun-ren.hu