Ismét elérhető Taylor&Francis adatbázis

2023-01-26 13:59

T&F logo
EISZ Nemzeti Program keretében létrejött konzorcium tagjaként 2023-tól intézményünknek ismét hozzáférése van a Taylor & Francis kiadó Science & Technology Library adatbázisához.

A szerződés keretében több mint 510 folyóirat mintegy 13 ezer kötete és 850 ezernél is több lektorált cikke érhető el teljes szöveggel 1997-ig visszamenőlegesen többek között a fizika, kémia, matematika, mérnöki, biológiai és földtudományok területén.

Az adatbázis és a teljes folyóiratlista az alábbi linken érhető el: https://librarianresources.taylorandfrancis.com/collection/science-technology-library/ 

A folyóiratokat és a publikációkat elérik a Könyvtári metakeresőn keresztül is. A metakeresőt Könyvtárunk honlapján keresztül is elérhetik, használják a Keresés minden forrásban lehetőséget a bal oldali menüben.

A Read & Publish szerződés lehetőséget biztosít a kiadó folyóirataiban történő ingyenes open access publikálásra a Wigner Fizikai Kutatóközpont levelező szerzői számára, melyről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk.

Amennyiben további kérdés, probléma merülne fel az adatbázis használata során, kérjük, forduljanak bizalommal a könyvtár munkatársaihoz.