Inspec és Inspec Analytics próbahozzáférés

2019-09-10 11:39

Inspec logo

Az IET INSPEC és IET INSPEC Analytics adatbázisok ingyenes próbahozzáférést biztosítanak 2019. október 15-ig a telephelyi kutatóintézetek számára. Az Inspec a fizika, informatika- és mérnöki tudományok, valamint határterületeik tudományos irodalmát indexeli. Vezető tulajdonsága a témakörök tezaurusz és osztályozási kód alapú csoportosítása.

Az Inspec használatával több mint 5000 folyóirat, valamint közel 3000 konferenciaközlemény, disszertáció, szabadalom és egyéb publikáció indexelt rekordját érhetik el. Az adatbázis 17 millió bibliográfiai rekordot tartalmaz, melynek mindegyike rendelkezik angol címmel, leíró abstracttal és leíró adatokkal. A cikkek és egyéb publikációk tudományos feltárását, indexelését és osztályozását kutatók végzik, így a keresés még pontosabb találatokat eredményez, megkönnyítve ezzel a tudományos kutatást.

Inspec adatbázis elérése >>

Útmutatók, leírások az Inspec EBSCO felületén való használatához >>

Az Inspec Analytics segít a fizika, mérnöki és technológiai kutatások globális trendjeinek felfedezésében. Használatával összehasonlíthatók az intézmények tudományos teljesítményei, feltárhatók az intézményi kapcsolatok vagy a kihasználatlan kutatási területek, azonosíthatók az adott szakterület jelentős testületei vagy vállalatai.

Inspec Analytics adatbázis elérése >>

Inspec Analytics rövid bemutatása * EISZ  >>

Útmutató az Inspec Analytics használatához >>