Tanártovábbképzés a CERN-ben 2013

Kedves Fizikatanár Kollégák!

Az Eötvös Társulat megbízásából 2013-ban is megszervezzük a fizikatanárok cerni továbbképzését. A továbbképzés időpontja: 2013. augusztus 9-18 (péntek délutántól következő vasárnap délig). A továbbképzésen maximum 40 fő vehet részt. Az idei továbbképzés különlegessége, hogy az LHC (Nagy Hadronütköztető) leállása miatt valószínűleg több kísérleti berendezést - és magát a gyorsítót is - meg lehet majd nézni, amiket az elmúlt években nem lehetett. Emiatt kezdődik a program a szokásosnál egy fél nappal korábban.

A továbbképzésre való jelentkezést az idén is a Fizikatanári Ankéton - Székesfehérváron, március 16-án - nyitottuk meg.

A jelentkezésnél előnyt élveznek:
- azok, akik személyesen jelentkeztek a Fizikatanári Ankéton (infó: már sokan jelentkeztek);
- azok, akik az ELFT tagjai (ezt május 17-én pénteken ellenőrizzük; tehát aki még nem tag, de addig belép és rendezi 2013-as tagdíját, már tagnak fog számítani) ;
- azok akik a korábbi években még nem vettek részt ilyen továbbképzésen.

A cerni továbbképzésre a következő Internetes weblapon lehet jelentkezni: http://cern2013.sukjaro.eu   (Figyelem, NINCS www!!). A jelentkezést május 10-én pénteken este lezárjuk.

Üdvözlettel,
Sükösd Csaba.

Utóirat:
Azoktól a Kollégáktól, akik most lépnek/léptek be a Társulatba kérem, hogy a Társulati jelentkezési lapjuk másolatát minél előbb, a befizetést igazoló csekk (vagy valamilyen más, befizetést igazoló dokumentum) másolatát pedig legkésőbb május 16-án estig küldjék el nekem e-mailen (sukosd@reak.bme.hu).
Az Eötvös Társulatba társulati tagnak jelentkezni a következő címen lehet:
http://www.elft.hu/tarsulatrol/belepes.html
FIGYELEM: A társulati tagnak jelentkezés NEM jelenti egyúttal a továbbképzésre való jelentkezést is! A továbbképzésre ettől függetlenül jelentkezni kell a http://cern2013.sukjaro.eu Internetes oldalon!!

2013.08.09. 13:00 - 2013.08.18. 12:00
Címke: