Sport, üdülés

Edzőterem, szauna, masszázs

A 4-es épület földszintjén lehetőség van igénybe venni a tárgyban szereplő szolgáltatásokat. A masszázs és szauna csak szerdán és csütörtökön, előzetes egyeztetést követően vehető igénybe.

  

 

Nyitvatartás: H-V 7.00 – 20.00

Árjegyzék:

  • havi bérlet ára 5.000,-Ft + ÁFA (korlátlan számú belépésre jogosít az adott hónap első napjától az utolsóig),

  • éves bérlet ára 50.000,-Ft + ÁFA (korlátlan számú belépésre jogosít az adott év január 01-től december 31-ig.

A bérlet ellenértéke a KFKI Üzemeltető Kft. házipénztárában Albrecht Gabriellánál (4.ép. 1.em. 126) fizethető be készpénzben, előzetes egyeztetést követően (Elérhetőség: albrecht@kfkipark.hu).

A befizetést követően a telephelyi belépőkártya aktiválásra kerül, így annak segítségével nyitható a konditerem bejárati ajtaja.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a bejárati ajtó kamera által megfigyelt!

Házirend

A konditerem házirendje kifüggesztésre kerül a termen belül, kérjük, hogy minden oda betérő vendég legyen szíves elolvasni! A bérlet megváltásával a házirend elfogadásra kerül.

A konditermet és annak gépeit mindenki csak saját felelősségére használhatja.

Géppark

A géppark magában foglal például futógépet, keresztcsigát, guggoló állványt, kézi súlyokat, evezőgépet, hátlehúzó gépet, lábtoló, stb.

   

Kapcsolattartó

Amennyiben 1-1 gép használatával kapcsolatban kérdés merülne fel, kérjük, keressék bizalommal Tanoss Katalin (elérhetőség: 392 2686, email: tanoss.katalin@kfkipark.hu

Kérjük, hogy mindenki vigyázzon saját testi épségére! Jó edzést kívánunk!

Sporttelep

Talán sokan nem tudják, hogy a KFKI telephely mellett van egy nagy sporttelep, amely sok sportolási lehetőséget kínál a sportszerető kollégák és családtagjaik részére. A telepen öltöző és meleg vizes zuhany is van. Főképp amatőr sportra van lehetőség, de pl. asztalitenisz versenyszerűen is űzhető.

Mindenkinek segítünk, hogy egyedül vagy barátokkal megtalálja a játéklehetőséget. A leggyakrabban keresett sportágak – asztalitenisz, labdarúgás, tenisz – pályahasználati díjai itt tekinthetők meg. Ezen kívül tájfutók is megfordulnak a sporttelepen. Egyéb elképzelésekre is nyitottak vagyunk.

sporttelep

Nyáron a Szántódi KFKI kempingben vitorlástábort, télen a Normafánál síelést szervezünk. A nyári szünetben a Sporttelepen napközis tábor működik, a gyerekek többek között teniszoktatásban is részesülnek.

Mód és lehetőség nyílik intézetek, Kft-k részére baráti összejövetelek, családi rendezvények szervezésére is.

Steigerwald Alajos - elnök
Telefon: +36-30-914-3331
E-mail: alajos@nordtelekom.hu

Vecsernyés Péter - elnökségi tag
Telefon: +36-30-256-7663
 
Petravich Gábor - elnökségi tag
Telefon: +36-20-342-0951

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Üdülés, nyaralás