Sport, üdülés

Edzőterem, szauna, masszázs

A 4-es épület földszintjén lehetőség van igénybe venni a tárgyban szereplő szolgáltatásokat. A masszázs és szauna csak szerdán és csütörtökön, előzetes egyeztetést követően vehető igénybe.

  

 

Nyitvatartás: H-V 7.00 – 20.00

Árjegyzék:

  • havi bérlet ára 5.000,-Ft + ÁFA (korlátlan számú belépésre jogosít az adott hónap első napjától az utolsóig),

  • éves bérlet ára 50.000,-Ft + ÁFA (korlátlan számú belépésre jogosít az adott év január 01-től december 31-ig.

A bérlet ellenértéke a KFKI Üzemeltető Kft. házipénztárában Albrecht Gabriellánál (4.ép. 1.em. 126) fizethető be készpénzben, előzetes egyeztetést követően (Elérhetőség: albrecht@kfkipark.hu).

A befizetést követően a telephelyi belépőkártya aktiválásra kerül, így annak segítségével nyitható a konditerem bejárati ajtaja.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a bejárati ajtó kamera által megfigyelt!

Házirend

A konditerem házirendje kifüggesztésre kerül a termen belül, kérjük, hogy minden oda betérő vendég legyen szíves elolvasni! A bérlet megváltásával a házirend elfogadásra kerül.

A konditermet és annak gépeit mindenki csak saját felelősségére használhatja.

Géppark

A géppark magában foglal például futógépet, keresztcsigát, guggoló állványt, kézi súlyokat, evezőgépet, hátlehúzó gépet, lábtoló, stb.

   

 

Kérjük, hogy mindenki vigyázzon saját testi épségére! Jó edzést kívánunk!

Sporttelep

Talán sokan nem tudják, hogy a KFKI telephely mellett van egy nagy sporttelep, amely sok sportolási lehetőséget kínál a sportszerető kollégák és családtagjaik részére. A telepen öltöző és meleg vizes zuhany is van. Főképp amatőr sportra van lehetőség, de pl. asztalitenisz versenyszerűen is űzhető.

Mindenkinek segítünk, hogy egyedül vagy barátokkal megtalálja a játéklehetőséget. A leggyakrabban keresett sportágak – asztalitenisz, labdarúgás, tenisz. Ezen kívül tájfutók is megfordulnak a sporttelepen. Egyéb elképzelésekre is nyitottak vagyunk.

sporttelep

Nyáron a Szántódi KFKI kempingben vitorlástábort, télen a Normafánál síelést szervezünk. A nyári szünetben a Sporttelepen napközis tábor működik, a gyerekek többek között teniszoktatásban is részesülnek.

Mód és lehetőség nyílik intézetek, Kft-k részére baráti összejövetelek, családi rendezvények szervezésére is.

Pályabérléssel, rendezvénnyel kapcsolatos információk:
uzemelteto@kfkipark.hu​ vagy 3020 mellék.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Üdülés, nyaralás