Kémiai Közlemények

A Magyar Tudományos Akadémia Kémiai Tudományok Osztálya
Folyóirata

 

Fõszerkesztõ: Pungor Ernõ

Szerkesztõ: Csákvári Béla

  

A Magyar Tudományos Akadémia Kémiai Tudományok Osztályának Tudományos Ülése

Session of the Department of Chemical Sciences of the Hungarian Academy of Sciences

1997. 05. 06.

 
ÉLETMINÕSÉG – NÉPEGÉSZSÉG

THE QUALITY OF LIFE—PUBLIC HEALTH

 

Papp Sándor, kém.tud.doktora: Kémia – környezet – életminõség

Vizi E. Szilveszter, az MTA r.tagja : A kémiai tudomány szerepe az emberhez méltó életmód kialakításában

Blaskó Gábor, kém.tud.doktora: Gyógyszerkincsünk hozzájárulása az életminõség javításához

Gábor Blaskó,D.Sc.: Contribution of Our Drug Reserves to the Development of the Quality of Life

Biacs Péter, kém.tud.doktora: Kíméletes élelmiszerfeldolgozás – egészségvédõ élelmiszerek

Bíró György, orvostud.doktora: Táplálkozni – tudatosan vagy ötletszerûen?

Szollár Lajos, orvostud.doktora: Táplálkozás és az ischaemias szívbetegség: magyar paradoxon?

Pintér Alán, orvostud.kand.: Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései: a Nemzeti Környezetegészségügyi Akcióprogram feladatai és lehetõségei

Alán Pintér,C.Sc.: The Actual Problems of Food Safety: The Tasks and Possibilities of the National Environmento-Health Project

Sebõk András, kém.tud.kand.: A veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok (HACCP) módszer alkalmazásának jelentõsége a fogyasztók védelmében

András Sebõk, C.Sc.: Risk Analysis, Critical Control Points. The Importance of the Application of the (HACCP) Method in the Consumers, Protection

 


Vissza az MKF – Kémiai Közlemények tartalomjegyzékeihez
Vissza a Kémiai Osztály kezdôlapjára
Vissza az ankétok kezdôlapjára
Back to Contents Archive


Kémiai Közlemények szerkesztõsége
Csákvári Béla
1117 Budapest, Pázmány P. sétány 2
Tel.: (36-1)-209-0555, Fax: (36-1)-209-0602
E-mail: csakvari@para.chem.elte.hu
http://www.kfki.hu/chemonet/
http://www.ch.bme.hu/chemonet/