ChemoNet -- Levelezési lista
 ChemoNet mailing list - info (mostly) in English
A Chemonet levelezési listájáról
A lista nyílt, bárki feliratkozhat, és nem moderált, tehát a leveleket megjelenés elõtt senki nem ellenõrzi. A levelek továbbítása automatikusan történik. A lista adminisztrátora csak technikai problémák esetén avatkozik be.

A levél a levélíró személyes véleménye, a levél tartalmáért minden felelõsséget õ vállal. A levélíróknak be kell tartaniuk az Interneten való kommunikációt szabályozó netikettet és a Hungarnet Hálózat Használatának Szabályzatát (AUP).

A lista adminisztrációját végzõ program üzenetei angol nyelvûek - a beállításokat (l. alább) tehát angolul változtathatjuk meg. Az Önnek küldött, automatikusan generált e-mailek nyelve ugyancsak angol.



A lista archívumát - azaz a korábbi levelezést - itt tekintheti meg. 
Hogyan használjuk a listát?
Ha a listára akar levelet küldeni, használja a következõ címet: chemonet@lists.kfki.hu

Ha fel akar iratkozni, vagy már feliratkozott, és változtani akar korábban beállított paraméterein, olvassa tovább a lapot.

Feliratkozás a ChemoNet listára
A feliratkozáshoz töltse ki az alábbi üres mezõket, majd kattintson a "Feliratkozás"  gombra. A rendszer (angol nyelvû) e-mailben nyugtázza jelentkezését, így Ön akkor is tudomást szerez a feliratkozásról, ha valaki más írta volna be Önt a listára. Feliratkozása csak akkor lesz érvényes, ha a kapott levelet visszaküldi (használja a Válasz vagy Reply funkciót levelezõprogramjában). A lista nyilvános, azaz a résztvevõk e-mail címét bárki megismerheti. A címek formátuma azonban torzított, így a kéretlen levélküldõk számára a címlista nehezebben hozzáférhetõ (a címben "@" helyett "_at_" áll - így a címet manuálisan korrigálnia kell, ha használni akarja).
     
    Az Ön email-címe:  
    Adjon meg egy jelszót. Ez - bár csak korlátozott védelmet biztosít - megóvja Önt attól, hogy feliratkozási paramétereit mások megváltoztathassák. Ne használjon olyan jelszót, amely máshol fontos információkat véd Önnek! Havonta egyszer a rendszer levelet küld Önnek, amelyben jelszavára emlékezteti.
    Adja meg a jelszavát:  
    Adja be ismét, megerõsítésképpen:  
    Szeretné a listára érkezõ leveleket naponta egy adagban megkapni? (A lista jelenlegi forgalma miatt ez szükségtelennek látszik.) Nem Igen 
A ChemoNet lista tagjai
Kattintson ide a feliratkozottak e-mail címének megtekintéséhez : 

Ha feliratkozásának paramétereit változtatni akarja (pl. ideiglenesen szüneteltetni óhajtja tagságát), elfelejtette jelszavát, vagy le akar a listáról iratkozni, ezt kétféle módon teheti meg. Vagy beírja feliratkozási címét az alábbi ablakba, és a "Beállítások megváltoztatása" gombra kattint,

... vagy a tagok listájáról (l. feljebb) kiválasztja saját címét, és rákattint. 


A lista adminisztrátorának a következõ címen küldhet levelet:  listsadm@lists.kfki.hu

A listát a Mailman program kezeli.