Sport, üdülés

Edzőterem, szauna, masszázs

A 4-es épület földszintjén lehetőség van igénybe venni a tárgyban szereplő szolgáltatásokat. A masszázs és szauna csak szerdán és csütörtökön, előzetes egyeztetést követően vehető igénybe. További információért és árakért keresse a KFKI Üzemeltető KFT.-t, az uzemelteto@kfkipark.hu e-mail címen.

  

Sporttelep

Talán sokan nem tudják, hogy a KFKI telephely mellett van egy nagy sporttelep, amely sok sportolási lehetőséget kínál a sportszerető kollégák és családtagjaik részére. A telepen öltöző és meleg vizes zuhany is van. Főképp amatőr sportra van lehetőség, de pl. asztalitenisz versenyszerűen is űzhető.

Mindenkinek segítünk, hogy egyedül vagy barátokkal megtalálja a játéklehetőséget. A leggyakrabban keresett sportágak – asztalitenisz, labdarúgás, tenisz – pályahasználati díjai itt tekinthetők meg. Ezen kívül tájfutók is megfordulnak a sporttelepen. Egyéb elképzelésekre is nyitottak vagyunk.

sporttelep

Nyáron a Szántódi KFKI kempingben vitorlástábort, télen a Normafánál síelést szervezünk. A nyári szünetben a Sporttelepen napközis tábor működik, a gyerekek többek között teniszoktatásban is részesülnek.

Mód és lehetőség nyílik intézetek, Kft-k részére baráti összejövetelek, családi rendezvények szervezésére is.

Steigerwald Alajos - elnök
Telefon: +36-30-914-3331
E-mail: alajos@nordtelekom.hu

Vecsernyés Péter - elnökségi tag
Telefon: +36-30-256-7663
 
Petravich Gábor - elnökségi tag
Telefon: +36-20-342-0951

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Üdülés, nyaralás